Fjalimin historik të presidenti Biden kundër Millosheviçit në 1995

Të fundit e Instagramit

Na ndiqni në rrjete sociale

Video Galeri

Rruga Press herë pas herë ngarkon video të punuar apo përkthyera nga stafi jonë. Ju ftojmë t’i ndiqni dhe të na bëni SUBCRIBE në llogarinë tonë YouTube.

Më të fundit

Intervista