A ka rrezik që me kriptovalutat të pastrohen paratë?

User1
1 0
Shpërndaje

“Kriptovalutat janë elementi më shqetësues, që lehtëson paranë të deformojë ekonominë dhe të kapë shtetin, kjo nuk mund të quhet avantazh. Ne nuk mund t’i japim akses parave kriminale”.  

Kështu u shpreh ish-ministri i Financave Arben Malaj në A2 Business ku u diskutua për kriptovalutat dhe mundësinë e pastrimit të parave në një instrument të tillë.

Advertisements

Sa i përket fshehtësisë, ai tha se nuk ka besim në një gjë të tillë. “Unë nuk e besoj fshehtësinë e Bitcoin edhe pse ai mund të jetë eksperti më i mirë në botë. Përderisa një njeri bën një kod dhe thotë se këtë kod nuk e thyen asnjë njeri tjetër, patjetër që ka një njeri tjetër më të zgjuar se ky”, tha Malaj.

Rruga Press

Next Post

Charlie Chaplin: Ndjesia gumëzhitëse e heshtjes

ShpërndajeNë të vërtetë, Chaplin jo gjithmonë ka portretizuar një endacak. Në shumë nga filmat e tij, karakteri i tij ishte i përshtatur si kamarier, nëpunës dyqani, zjarrfikës dhe gjëra të ngjashme. Karakteri i tij mund të përshkruhet më mirë si i mospërfilluri kryesor, i shmangur nga shoqëria e sjellshme, i […]