“Minishengeni”, flet kryediplomati i BE-së: Nisma të tilla duhet të përfshijnë gjithë rajonin

RrugaPress2

Qasja e vazhdueshme destruktive e Serbisë ndaj Kosovës dhe mohimi që Beogradi zyrtar ua bënë krimeve të kryera në Kosovë, nuk kanë qenë pengesë që kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, t’i hyjë një aventure të përbashkët me kryeministrin e Serbisë, Aleksander Vuçiq, për realizimin e një projekti të ashtuquajtur “Minishengen”, […]

Bora zbardh Korçën dhe rrethinat e saj (FOTO LAJM)

RrugaPress2

Bora ka zbardhur disa pikaturistike të Qarkut të Korçës. Në Voskopojë dhe Dardhë bora ka arritur nga 5 deri në 10 cm. Në zona të tjera si Vithkuqi dhe Qafa e Qarrit reshjet e borës janë me intensitet të ulët. Deri tani nuk raportohet për probleme në akset kryesore apo në akset rrugore që të çojnë në këto pikaturistike.