Australi, vazhdon gjendja emergjente e zjarreve

RrugaPress2

Autoritetet australiane kanë lëshuar alarm të zjarreve në tërë rajonin New South Wales, ku po vazhdojnë të jenë aktive rreth 100 zjarre në natyrë. Zyrtarët lokalë dhe policia kanë këshilluar që qytetarët që udhëtojnë për festa t’i shtyjnë planet e tyre për shkak se kushtet e rënda të motit paraqesin […]

“Jeta është e shkurtër”, Justina Aliaj mesazh të fortë politikës: Divergjencat “pjellin” vetëm dhunë

RrugaPress2

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Justina Aliaj, ka rrëfyer gjatë për fillimet e saj, por dhe për kujtimet dhe sfidat në emisionin “Kjo Javë” në “News24”. Teksa kthehet pas në kohë, nuk mund të mos shikosh përjetimin që ndjen këngëtarja, e cila ka shkëlqyer në skenë shqiptare, por edhe në rolet […]