Përsëriten trazirat e 6 janarit! Policia e Kapitolit paralajmëron për komplot të mundshëm nga një grup paraushtarak: Ndodh nesër!

RrugaPress2

Në një deklaratë të policisë së Kapitolit nuk përmendej emri i organizatës por ajo cilësohej “një grup milicie i identifikuar”. Autoritetet kanë thënë se ekstremistët e krahut të djathtë ishin pjesë e një turme mbështetësish të ish Presidentit Donald Trump që sulmoi Kapitolin dhe ndërpreu procesin e çertifikimit zyrtar në […]