Milionat e Rindërtimit për fasada në Kavajë. Bashkia investon për lyerje muresh para zgjedhjeve

RrugaPress2

Nga BoldNews.al Qeveria “Rama” ka vendosur të shpenzojë mbi 3 milionë euro për fasada elektorale në Kavajë, duke u fshehur pas termit procedurave të “Rindërtimit”. Në 3 Mars 2021, Këshilli i Ministrave vendosi t’i alokojë Bashkisë së Kavajës një fond prej rreth 350 milionë lekë të reja, për rikonstruksionin dhe riparimin […]

‘Na kanë blloku rrugën, nuk na kanë njoftuar, ka dy javë rruga e bllokuar’, banorët e Laprakës në protestë kundër bllokimit të rrugës nga ARRSH

RrugaPress2

Në Laprakë te lagjia ish-Kombinati “Josif Pashko”, po organizohet një protestë kundër bllokimit të rrugës kryesore nga ARRSH dhe Bashkia Tiranë. Sipas banorëve të zonës ata nuk kanë marrë asnjë njoftim nga autoritetet rreth bllokimit dhe se sa do të zgjasë ai. “Jo sna kanë njoftu kush për bllokimin e […]