43 ushqime të pasura me proteina

User2

ë konsumoni ushqime të pasura në proteina ka shumë benefite, përfshirë ndërtimin e muskujve, humbjen e peshës dhe të ndiheni më të ngopur pasi keni ngrënë. Të konsumoni një dietë të balancuar është një pjesë esenciale e të qëndruarit të shëndetshëm.Të konsumoni një dietë të pasur në proteina mund t’ju […]

Portugalia lehtëson kufizimet për koronavirus

User2

Portugalia ka hapur të shtunën kufijtë tokësorë me Spanjën dhe ka nisur fazën e fundit të programit për lehtësim të masave kundër koronavirusit. Ky shtet është goditur rëndë në fillim të këtij viti nga një valë e pandemisë që pati përballur stafin shëndetësor me nga 300 të vdekur në ditë. […]

Largimi i shqiptarëve, qytetarët: S’ka punë, ikin për jetë më të mirë

User2

Sipas Institutit për studime ekonomike Ndërkombëtare të Vjenës nga viti 2010-2019 janë larguar nga Shqipëria 500 mijë qytetarë. Këta të fundit mendojnë se arsyet kryesore i lidhin me varfërinë dhe papunësinë. “Unë kam jetuar në Europë, aty ëhstë mrekulli, këtu është katastrofë, njerëzit vuajnë për bukë, s’kanë asnjë të ardhur.”- thotë […]

Rikthehet pas zgjedhjeve Kuvendi, seanca e parë më 4 maj, në rend dite 12 dekrete për kthim ligji të Presidentit Meta

User2

Kuvendi mblidhet për herë të parë më 4 maj pas zgjedhjeve të 25 prillit. Në rendin e ditës janë 12 akte normative që lidhen me buxhetin e vitit 2021, vaksinat, rindërtimin, letërnjoftimin elektronik të shtetasve shqiptarë, regjistrin e pronarëve përfitues, pajisjen e qytetarëve shqiptarë me pasaportë për jashtë shtetit apo […]

Udhëzimi/ Si do të raportohen të dhënat nga institucionet financiare në regjistrin elektronik

User2

Hyn në fuqi udhëzimi që përcakton formatin e skedarit të raportimit të dhënave nga institucionet financiare, në zbatim të ligjit “Për Regjistrin Qendror të Llogarive Bankare”. Udhëzimi i botuar në Fletoren Zyrtare përcakton se institucionet financiare duhet të marrin masa për zbatimin e kërkesave dhe standardeve të parashikuara në aktin […]