Tropoja mbyll numërimin e votave, ja rezultati

User2

Përfundon numërimi i votave në Tropojë, bashki e cila mbetet bastion i PD. Partia Demokratike ka marrë 6443 vota ose 66.37%, ndërsa PS 3094 vota ose 31.87%. Partia Social Demokrate e Tom Doshit ka 40 vota, Bindja Demokratike 29 vota, Partia Balli Kombëtar 26 vota, Partia Aleanca Demokracia e Re, […]

Bidenit i bëhet thirrje “ta shpëtojë Bosnjën”

User2

Pavarësisht se sa e parëndësishme mund të duket çështja e Bosnje dhe Hercegovinës në raport me çështjet tjera në botë, ajo ka rëndësi të veçantë dhe globale, sipas një letre drejtuar presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden, në të cilën një grup intelektualësh nga Bosnja e Hercegovina […]