Databaza e Partisë Socialiste nga “patronazhistët” për Tiranën, 69% e votave janë të pasigurta

user3

Databaza e Partisë Socialiste për Tiranën jep të dhëna interesante mbi zhvillimet demografike në kryeqytet, punësimin, emigracionin dhe mbi të gjitha preferencën e votuesve, duke “konkurruar” denjësisht edhe censin e popullsisë, i cili nuk po arrin të bëhet nga INSTAT fillimisht nga pandemia dhe më pas nga periudha zgjedhore. Databaza […]