Shpenzoi paratë për pritjen e shqiptarëve, Prizreni anulon tenderin e zbukurimit për festat

Rruga Press

Prizreni anulon tenderin për zbukurimin e qytetit për festat e fundvitit. Fondi është përdorur për shpenzimet që u është dashur për strehimin e qytetarëve të prekur nga tërmeti në Shqipëri. Këto shpenzime ishin të paplafinikuara. Po kështu RTK informon se gjatë procedurave tenderuese operatorët ekonomikë kanë bërë gabime të patejkalueshme […]

Ujë me kanellë, për një mëngjes ideal

Rruga Press

Me aromën dhe delikatesën e saj, kanella është një erëz fisnike me një rol të pazëvendësueshëm në kuzhinë dhe në trajtimet mjekësore apo ato të bukurisë. Kjo erzë në formën e pluhurit është përdorur gjerësisht në trajtimet kundër problemeve të rrugëve të frymëmarrjes, organeve riprodhuese dhe tretjen. Uji me kanellë […]