OKB: Jeta e miliona grave drejtohet nga të tjerë

User2

Miliona grave në të gjithë botën u është mohuar liria për të marrë vendime në lidhje me trupin e tyre, sipas një raporti të lëshuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara. Informacione nga 57 vende, shumica e tyre në Afrikën Subsahariane zbuloi se vetëm rreth gjysma e vajzave adoleshente dhe […]

Blinken: Është koha të tërhiqemi nga Afganistani

User2

Uashingtoni do të punojë për së afërmi me aleatët e NATO-s për një tërheqje të koordinuar nga Afganistani, ka thënë Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken. “Së bashku kemi arritur qëllimet dhe tash është kohë për të kthyer forcat tona”, tha Blinken para bisedimeve me partnerët e NATO-s në Bruksel. […]