Problemet me pasurinë/ Komisioneri Publik kërkon shkarkimin nga detyra të gjyqtares Marinela Osmani

RrugaPress2

Komisioneri Publik ankimon vendimin e 11 Shkurtit të dhënë nga KPK, që konfirmoi në detyrë gjyqtaren e Tiranës Marinela Osmani (Nuni), komanduar si këshilltare në KLGJ. Ka qenë Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit që rekomandoi ankimin e vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për konfirmimin në detyrë të magjistrates, duke ngritur pikëpyetje mbi kriterin […]

Dy prioritetet në programin e Qeverisë Kurti

User1

Menaxhimi i pandemisë së COVID-19 dhe ringjallja ekonomike janë dy prioritetet e Qeverisë Kurti të shpalosura në programin qeverisës që të premten mori miratimin e kabinetit qeveritar. Siç ka mësuar Rruga Press, në programin qeverisës këto dy prioritete janë parë si themelore dhe urgjente. E para është që të minimizohen […]

Politikani gjerman i prerë: Kufinjtë në Ballkan janë të paprekshëm dhe duhet të mbeten të tillë!

RrugaPress2

Në intervistë me DW, politikani i partisë Të Gjelbrit, Manuel Sarrazin thekson rëndësinë e një politike të koordinuar gjermano-franceze për Ballkanin Perëndimor DW: Zoti Sarrazin, në qarkullim është një e ashtuquajtur non-paper për një rregullim të ri me ndryshime kufijsh në Ballkanin Perëndimor, pra në territorin e ish-Jugosllavisë. Çfarë mendoni […]