Diabeti, shkaku kryesor i shkëputjes së retinës në Shqipëri

User2

Shkolitja e retinës është një sëmundje e cila mund të çojë deri në humbje të shikimit nëse nuk trajtohet. Mjeku italian në spitalin amerikan 1, Marko Jakobi, tregon se cilat janë shkaqet më të shpeshta të kësaj sëmundje. “Janë të shumta sëmundjet q shkaktojnë shkolitje të retinës si diabeti, hipertensioni […]

Shqipëria-Pa Kryeministër, por me një kllon cirku

User2

Edhe pse tashmë nuk na habit më, ajo për të cilën duhet të na habiste, KM Rama vazhdon të mos respektojë kodin e veshjes protokollare për pozicionin që ai ka. Të shumta janë rastet ku, mes të qenit KM dhe “çun gangëster”, kjo e dyta është më e shpeshtë. KM […]