Sot 23 vjet nga rënia e Jasharëve

User1

Sot mbushen 23 vjet nga rënia heroike e familjes Jashari në Prekaz. Në natën e 4 e 5 marsit të vitit 1998, Prekazi u rrethua nga forca të shumta ushtarake dhe policore serbe. Më 5 mars fillon sulmi ndaj tyre e që zgjatë deri më 7 mars, ku vetëm një […]

Meta: Mirënjohje përjetë për sakrificën sublime të Komandantit legjendar të UÇK-së Adem Jashari

User1

Mirënjohje përjetë dhe nderimin më të lartë për sakrificën sublime të Komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari dhe familjes Jashari, që frymëzon kombin në çdo kohë për mbështetje të palëkundur të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.Në themelet e shtetit të Kosovës qëndron gjaku i bijve dhe bijave […]