FOTOT/ Vrasjet në kufi e vdekjet në burgje, imazhet para Kuvendit. Historiania: Asokohe popullatës i bëhej lavazh

RrugaPress2

Përmes audios propagandohet sistemi komunist edhe kur është në grahmat e fundit, ndërsa në imazhet e ekspozitës “Komunizmi, propaganda dhe realiteti” vijnë tronditëse. Një ekspozitë e ndarë në katër cikle, që nis nga fotot e vrasjeve në kufi, të realizuara nga vetë shteti vrasës e që vijojnë me të burgosurit […]

SPAK ‘shkrin’ Krimet e Rënda, betohen sot tek Presidenti 8 prokurorët e Strukturës së Posaçme. KLP zgjedh kreun

Rruga Press

Tetë prokurorët e strukturës së posaçme, e njohur si SPAK, do të betohen sot para Presidentit të Republikës Ilir Meta. Betimi i prokurorëve të SPAK para Presidentit, do të shënojë edhe pushimin së funksionuari të Prokurorisë për Krime të Rënda. Për shkak të shkrirjes së institucionit, prokurorët e mbetur u […]