“Princi i Kamboxhias ndërmjetësoi në ’72-in për ta lidhur Enverin me Beogradin”, Dëshmia e rrallë e ish-Komandantit të Aviacionit Luftarak

User1

Publikohet historia e panjohur të diskutimeve dhe debateve të ashpëra që u zhvilluan në fillimin e viteve ’70-të ndërmjet Enver Hoxhës dhe Mehmet Shehut lidhur me ndërtimin e aerodromit ushtarak të Gjadërit, e cila vjen nga dëshmitë e ish-komandantit të Aviacionit Luftarak, Edip Ohri, që për vetë funksionin që mbante, […]

Transparency International: Shqipëria hapa pas në luftën ndaj korrupsionit (renditja)

User1

Organizata ndërkombëtare Transparency International publikoi sot Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2019, i cili vlerëson se mbi dy të tretat e vendeve janë duke shënuar hapa prapa në përpjekjet anti-korrupsion. Indeksi radhit 180 vende dhe territore të botës në bazë të nivelit të perceptuar të korrupsionit në sektorin […]