“Në 1-2 prill ishte përvjetori i Masakrës së Tivarit. As Tirana, as Prishtina nuk u ndjenë t’i rikujtonin botës një nga të vërtetat më tronditëse historike rreth krimit shtetëror serb”

user3

Nga Shaban Murati Qeveritë polake postkomuniste dhe polakët si popull me vitalitet për liri dhe drejtësi e nxorrën nga varri të vërtetën e varrosur nga regjimet komuniste mbi masakrën e Katinit, ku shërbimi sekret rus dhe policia ruse vranë në pabesi 22 mijë ushtarakë polakë në prill të vitit 1940. […]

ZAJKO DHE MICKO LOZIN KOMEDI ME SHQIPTARËT!

User1

Shkruar nga Medahi Shaholli Sot janë takuar në një mbledhje ‘tetë a tetë’ sharlatani Zajko dhe kryekomiti Micko, ku kanë vendosur pa i pyetur partiçkat shqiptare për ta shtyrë regjistrimin e popullsisë në vend për gjoja arsye shëndetësore nga rreziku potencial i popullsisë prej Covidid-19. Shkaku i vërtetë i shtyrjes […]

Albini i ka dhënë shah me zbulim Vuçiçit

User4

Aleksandër Vuçiç ka turfulluar me arsye sot, ku në një deklaratë për mediat perëndimore në Beograd i ka bërë presion Bashkimit Europian që të “zbusin” kryeministrin e ri të Kosovës.
Albin Kurti, me një lëvizje i ka dhënë shah presidentit serb dhe ky i fundit realisht nuk ka shumë hapësirë për të lëvizur pasi është i kërcënuar në çdo aspekt.

Diplomacia ruse në Ballkan, rasti BH dhe ëndrra e rikthimit të influencës së Perandorisë së dikurshme sovjetike si platformë pune në rajon

RrugaPress2

Nga Shaban Murati Mund të kalojnë kufijtë e normave të marrëdhënieve publike kryeministrat, presidentët, politikanët, gjeneralët, analistët, etj. por është e papranueshme që t’i kalojë diplomacia. Ndaj mori formën e skandalit diplomatik deklarata e gjatë e Ministrisë së Jashtme të Rusisë lëshuar me emrin e ambasadës ruse në Sarajevë në […]