LETRA përtej oqeanit e Visar Zhitit për Agron Tufën: Dhimbje për ty miku im, mos e lësho veten, kjo më ndodhi edhe mua…

Rruga Press

Shkrimtari i njohur Visar Zhiti ka disa fjalë për Agron Tufën, ish-kreun e Institutit për Studimet dhe Pasojat e Krimeve të Komunizmit, i cili ka kërkuar azil politik për shkak të kërcënimeve me jetë.  Aktualisht, Tufa së bashku me familjen, ndodhet në Zvicër dhe shkrimtari ka zgjedhur që mbështetjen e tij për […]