Çmenduri, afro 19 milionë dollarë për një monedhë

User1
0 0
Shpërndaje

Monedha “Double Eagle” u shit për një rekord prej 18.9 milionë dollarësh në Nju Jork.

Monedha jashtëzakonisht e rrallë e vitit 1933 tani është monedha më e vlefshme që është shfaqur ndonjëherë në ankand. Sipas Sotheby’s ajo është shitur për pothuajse dyfishin e rekordit të mëparshëm botëror.

Advertisements

Duke shfaqur një shqiponjë në fluturim në njërën anë dhe një grua që simbolizon lirinë në anën tjetër, monedha ka pasur një vlerë reale prej 20 dollarësh.

Rruga Press

Next Post

Ekspertja e kriptovalutave: Të ardhurat në Shqipëri nga Bitcoin janë sa një e treta e buxhetit të shtetit

ShpërndajePandemia na bëri të gjithë më të kursyer. Pasiguritë në rritje bënë që të mos shpenzojmë për mallra luksi, por edhe për udhëtimi për shkak të kufizimit të lëvizjeve. Sot duket se jemi në një realitet të ri. Një pjesë e jona kanë disa para mënjanë. Ndoshta po mendojnë si […]