“Defender 21” në Shqipëri, por shikoni manovrat e marinsave amerikanë me “Hamshorin e Detit”

User4
0 0
Shpërndaje

Ndërkohë që vëmendja është përqendruar në stërvitjen ushtarake shumëkombëshe “Defender 21” në Shqipëri, që drejtohet nga SHBA, marinsat amerikanë janë fotografuar duke praktikuar disa manovra në Dartmoor të Anglisë.

Marinsat janë parë duke hipur në dy helikopterë gjigantë, që quhen Hamshori i Detit, në manovra që mendohet se janë zhvilluar muajin e kaluar.

Një helikopter i tillë kushton 72 milionë dollarë dhe mund të udhëtojë me një shpejtësi mbi 550 km/h.

Rruga Press

Next Post

Të dypunësuarit, shtyhet afati i deklarimit të të ardhurave për 2020

ShpërndajeTë gjithë individët e dypunësuar apo që gjatë vitit 2020 patën mbi 2 milionë lekë të ardhura dhe nuk arritën të plotësonin deklaratën vjetore të të ardhurave, kanë tashmë afat deri më 30 Qershor 2021. Qeveria vendosi me anë të një akti normativ të zgjasë periudhën e dorëzimit të këtij […]