Këta janë 56 deputetët fitues të Vetëvendosjes që do të jenë pjesë e Kuvendit

RrugaPress2
0 0

Nga zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, deri më tani sipas rezultateve preliminare, Lëvizja Vetëvendosje ka dalë partia e parë me 47.85% apo 378,550 vota.

Sipas këtyre rezultateve, LVV pritet t’i ketë 56 deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Bota sot ka siguruar listën e 56 deputetëve të të LVV-së në legjislaturën e tetë të Kuvendit, pas numërimit të mbi 90% të votave pa përfshirë votat me kusht dhe ato të diasporës.

Në këtë listë bëjnë pjesë edhe disa nga kandidatët për deputetë nga lista “Guxo” e Vjosa Osmanit.

Kjo listë mund të pësoj ndryshime pas numërimit të votave me kusht edhe atyre të diasporës.

Më poshtë keni emrat e deputetëve të mundshëm të LVV-së, të radhitur në mënyrë alfabetike e jo sipas votave.

ImageImageImage

Next Post

Studimi/ Me një ngarkesë të ulët virale disa molekula natyrore bllokojnë hyrjen e Covid-19 në qelizë

Në muajt e fundit, janë botuar studime të shumta që sugjerojnë rolin e disa substancave “natyrore” në zvogëlimin e rrezikut të zhvillimit të një forme të rëndë të infeksionit, nga vitamina D në Omega 3. SHBA-Ndërsa prisnin radhën e tyre për të arritur vaksinimin anti-Covid dhe paralelisht me përdorimin rigoroz […]