Luljeta Aliu jep parashikimin: Kaq deputetë merr Lëvizja Vetëvendosje!

user3
0 0

Analistja politike, e opinionistja, Luljeta Aliu, përmes një shkrimi në Facebook, ka parashikuar se nga këto zgjedhje, Lëvizja Vetëvendosje do t’i merr 53 deputetë, e kthyer në përqindje 47.9 për qind.

Më tutje, ajo shkruan se ulëset e mbetura të lira janë 14, dhe sipas saj, 47.9 % prej 14, i bie që LVV i merr edhe 6 deputetë prej këtyre, dhe sipas saj, i bie që kjo parti do t’i ketë 59 deputetë.

Ndërsa, krejt në fund, ajo ka thënë se pas numrit të votave edhe të diasporës dhe atyre me kusht, Vetëvendosje do të dalë diku rreth 63 deputetë.

Rruga Press

Next Post

Frashër Oseku:Betimit tim do i jem besnik deri në vdekje!

Nuk e di çka ma uroni ju tjerët? Si ushtarak i rri gati betimit UÇK-së. Betimit tim do i jem besnik deri në vdekje. Nëse kërset unë sërish aty do jem. “Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin […]