Next Post

Largimi i shqiptarëve, qytetarët: S’ka punë, ikin për jetë më të mirë

Sipas Institutit për studime ekonomike Ndërkombëtare të Vjenës nga viti 2010-2019 janë larguar nga Shqipëria 500 mijë qytetarë. Këta të fundit mendojnë se arsyet kryesore i lidhin me varfërinë dhe papunësinë. “Unë kam jetuar në Europë, aty ëhstë mrekulli, këtu është katastrofë, njerëzit vuajnë për bukë, s’kanë asnjë të ardhur.”- thotë […]