Për të shembur teatrin nevojitet vetëm të jetë natë

RrugaPress2
1 0

Një qytetar që jeton në Tiranë dhe do të ndërroj pllakat e banjos, duhet të punësoj një arkitekt dhe një inxhinier ndërtimi, të hartojnë projektet për zëvendësimin e pllakave të banjos, ta formosin dhe të deklarojnë që mbajnë përgjegjsi për projektin e banjos, pastaj kryhet aplikim në bashki i cili mund të rrefuzohet disa herë sepse projekti i banjos nuk përputhet me dokumentat e planifikimit.
Pasi bëhen të gjitha ndryshimet nga hartuesit e veprës miratohet projekti me firmën e vetë kryetarit të bashkisë z. Veliaj.
E merr miratimin dhe fillon punimet, për inspektim në objekt vijnë inspektorët sipas rradhës: Inspektorët e Policisë Bashkiake ; inspektoriati Vendor i mbrojtjes së territorit; i plotfuqishmi i zonës nga Policia e Shtetit dhe në fund ekspertët më të kualifikuar për kontrollin e punëve të ndërtimit Patrulla e Policis së rendit.
Të gjithë e kan të njëjtin justifikim pse kan ardhur ” kemi denoncim me foto nga qytetarë”!
Ja pra se si funksionon shteti kur ka shtet, angazhim maksimal për kontrollin e çdo wc të kryeqytetit që riparohet!

Rruga Press

Next Post

Kosova i refuzon Shqipërisë vaksinat kineze, Arben Vitia: Na e ndalon ligji

Shtyhet vaksinimi i mësuesve kosovarë në Shqipëri. Lajmi është bërë i ditur në një konferencë për mediat nga ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Arben Vitia. Gjatë konferencës për mediat së bashku me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, Vitia deklaroi se shtyrja e procesit të vaksinimit të mësuesve po ndodh pasi […]