Policia dhe ushtria mbërrijnë në zyrat operative të Albcontrol

user3
0 0

Dy grupe të Forca të Ndërhyrjes së Shpejtë kanë mbërritur pranë godinës së AlbControl, ndërsa në mbështetje të tyre janë dërguar edhe Policia Ushtarake.

Prezenca e policisë dhe ushtrisë bëhet për efekt sigurie, pasi Albcontroll është institucion i sigurisë së lartë.

Me grevën e 65 kontrollorëve të Albcontrol është pezulluar puna në aeroportin e Rinasit, duke ndërprerë kështu fluturimet hyrëse dhe dalëse.

Next Post

Kryeministri kanadez, Trudeau: Vala e tretë ka goditur vendin

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau paralajmëroi se vala e tretë e pandemisë ka goditur vendin. “Vendet në të gjithë botën po përballen me një valë të tretë shumë serioze të kësaj pandemie. Dhe tani është e njëjta gjë në Kanada”, tha Trudeau gjatë një konference për shtyp. Numri i shtrimeve në […]