Sputnik V nuk përmbush standartet

Ky titull përmban dy fjalë kyçe Sputnik V dhe standart. Sputnik V është vaksina ruse e cila përdoret ndaj COVID-19 ndërkohë standarti është një nivel rregullator në farmaceutikë. Nëse do të krahasonim standartin me ushtarët e një lufte, standarti do të ishte ushtari i cili mban flamurin dhe nuk mund … Continue reading Sputnik V nuk përmbush standartet