Takimi i parë mes Joe Biden dhe Boris Johnson, presidenti bën shaka për gratë, kryeministri britanik: Se kundështoj dot!

User2
0 0
Shpërndaje

Për mediat e pranishme në momentet e para të takimit, Biden ka zgjedhur që të ‘shkrijë akullin’ duke bërë një shaka në lidhje me gratë e tyre.

Presidenti amerikan Joe Biden ka takuar sot për herë të parë kryeministrin britanik, Boris Johnson. Për mediat e pranishme në momentet e para të takimit, Biden ka zgjedhur që të ‘shkrijë akullin’ duke bërë një shaka në lidhje me gratë e tyre.

“Unë i thashë kryeministrit se kemi diçka të përbashkët. Ne të dy u martuam me persona që janë shumë më lart se niveli ynë,“-tha ai. Ndërsa Johnson u përgjigj: S’e kundërshtoj dot! 

Rruga Press

Next Post

Inteligjenca artificiale e dallon depresionin edhe te zëri

ShpërndajeËshtë prezantuar softueri i bazuar në inteligjencën artificiale i cili “dëgjon” depresionin në zërat e njerëzve duke i lejuar ata të diagnostikojnë dhe paralajmërojnë në kohë kur çrregullimet depresive kanë arritur nivele të rrezikshme. Kjo risi e teknologjisë u paraqit në takimin e 180-të të Shoqërisë Akustike të Amerikës, nga […]